Am inceput din anul 2005 sa filmam evenimente, faptul ca am fost educati intr-un mediu profesionist, respectiv televiziunile locale si nationale, ne-a ajutat sa avem o calitate premium la materialele video realizate.

Pentru noi calitatea este pe primul loc, intr-adevar filmam destul de mult, dar filmul nuntii contine exact ceea ce trebuie sa se vada: eleganta, stil si atitudine, totul cuprins intr-un film de aprox. 90 min. exact ca un film de cinema.

Sunt foarte multe momente in ziua nuntii, totul se intampla intr-un mod dinaminc, real si autentic, nu se poate regiza nimic, de aceea capturam aceste stari intr-un mod natural si dorim ca aceste clipe sa va aduca aminte exact cum s-a intamplat.

Nuntile sunt diferite, dar toate au un punct comun, emotia. Este exact ceea ce urmarim noi sa surprindem in imagini. Povestea nuntii traita de voi, este transformata de noi intr-un film de nunta. Emotiile, lacrimile, bucuria, toate se vor regasi in filmul nuntii, care, peste ani si ani, o sa va reaminteasca de prima zi ca sot si sotie.

Surprindem interactiunile dintre oameni si toate detaliile din cea mai fumoasa zi a voastra. O imagine face cat 1000 de cuvinte, asa ca lasam imaginile sa vorbeasca in locul nostru.

Alex Muntean

Alex Muntean

Videograf & Editor

Sunt un om norocos. Asta pentru ca am sansa sa realizez filme pline de emotie si iubire. Este ziua voastra, este povestea voastra, eu sunt acolo pentru a ilustra povestea de dragoste.


Mircea Gabor

Mircea Gabor

Videograf
Colaboreaza cu Studio Nunti reusind sa filmeze si sa surprinda momentele nuntii prin intermediul camerei de filmat, imagini unice, pline de momente inedite fara sa scape nici un detaliu, iar videoclipul nuntii este filmat conform standardelor ridicate impuse de marca StudioNunti.

Fotograf si Videograf In Turda si Cluj. O echipa profesionala. Cameraman Turda, filmare nunta, video nunta Cluj, foto video Cluj, Videograf Cluj, film nunta.

error: Content is protected !!